Fandom


Danger, echte naam Daniel, is een bijpersonage in Fack Ju Göhte . HIJ is a van de leerling 10b van de Goethe Scholengemeenschap . Hij liep stage bij de politie en was ontevreden dat hij niet in de politieauto kon rijden.  

PersoonlijkheidBearbeiten

Daniel is niet geïnteresseerd in school in het onderwijs en zou liever a "Hartzer" zijn. Helaas is de 10b cool en populair, de smaak van de andere belangrijk voor hem. Daniel maakt graag grappen en denigrerende opmerkingen tien kosten van andere studenten. Dit voorkomt dat u de persoon raakt. Hij bootst bijvoorbeeld graag de heer Müller na om zijn klasgenoten te vermaken. De oncoole Laura , die hij leuk vindt, is daarom schadelijk voor zijn imago. Gevaar komt met een problematisch huis waar geweld onderdeel uitmaakt van de opvoeding.

Verbindingen met andere personagesBearbeiten

Zeki Müller : Zeki kan hem aan het werk krijgen in Theater AG en optreden als Romeo. Zeki's mollige en filigrane drag zet hem op het spoor. De excursie, het leven van criminelen en drugsverslaafden dichter bij de leerlingen moest, zet hem aan het denken over zijn levensdoel. Met succes: Uit zijn motivatiebeeld blijkt dat hij later goed zou gaan verdienen. Heeft u een andere Porsche?

Laura : Danger wil aanvankelijk niet toegeven dat hij van Laura houdt. Wanneer hij door other wordt gemaakt en opgevoed, wordt hij boos, ontkent en begint hij te vechten. Hij kijkt enthousiast naar Laura's transformie en kan Haar zelfs toegeven dat ze er goed uitziet. De kus op de theatervloer. 

Wetenswaardigheden Bearbeiten

  • met Laura Schnabelstedt
  • Kettingroker
  • eet graag broodjes met schuimpjes
  • Schoolhoofd rebel
Nutzung von Community-Inhalten gemäß CC-BY-SA , sofern nicht anders angegeben.